## Vermont Nuclear Decommissioning Citizen Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL Brattleboro Area Middle School Multipurpose Room, 109 Sunny Acres, Brattleboro, VT Thursday, January 26, 2017; 6:00 p.m. – 9:00 p.m.

Time	Торіс	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Overview of the Agenda	Kate O'Connor
6:05 p.m. (20 minutes)	Overview of Nuclear Regulatory Commission License Transfer Process and Panel Q & A	NRC Staff
6:25 p.m. (15 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities at VY	Joe Lynch Entergy
6:40 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Update on Decommissioning Activities	Tony Leshinskie State of Vermont
6:50 p.m. (15 minutes)	Panel Q & A on Entergy & State Decommissioning Updates	Panel
7:05 p.m. (10 minutes)	Public Q & A on Entergy & State Decommissioning Updates	Public
7:15 p.m. (15 minutes)	Overview of Entergy/NorthStar Public Service Board Filing Certificate of Public Good on Proposed Sale of Entergy Nuclear Vermont Yankee to NorthStar	Joe Lynch Entergy
7:30 p.m. (15 minutes)	State of Vermont Overview of Certificate of Public Good Process	TBD
7:45 p.m. (10 minutes)	Break	

7:55 p.m. (20 minutes)	Panel Questions & Discussion on Certificate of Public Good	Panel
8:15 p.m. (10 minutes)	Public Q & A on Certificate of Public Good	Public
8:25 p.m. (20 minutes)	Election of Officers Approve Annual Report - Approve Meeting Minutes Discussion on Panel Composition & Financial Needs Other Issues Moving Forward	Panel
8:45 p.m. (10 minutes)	Public Comment	Public
8:55 p.m.	Updates/Wrap Up	Kate O'Connor
9:00 p.m.	Adjourn	Kate O'Connor