Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel

Meeting Agenda – FINAL

Brattleboro Union High School, 131 Fairground Rd, Brattleboro, VT Thursday, May 24, 2018; 6:00 p.m. – 8:15 p.m.

Time	Topic	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Overview of the Agenda Approve Meeting Minutes	Kate O'Connor
6:05 p.m. (10 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities at VY	Joe Lynch Entergy
6:15 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Update on Decommissioning Activities at VY	June Tierney Commissioner VT Dept of Public Service
6:25 p.m. (10 minutes)	Panel Q & A on State and Entergy Updates	Panel
6:35 p.m. (10 minutes)	Public Q & A on State and Entergy Updates	Public
6:45 p.m. (10 minutes)	Annual Report Discussion & Approval Update on Meeting with Legislators	David Andrews
6:55 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Position on Spent Fuel Removal Requirement Outlined in Docket 6545)	TBD
7:05 p.m. (15 minutes)	Panel Q & A on State of Vermont Position on Spent Fuel Removal	Panel

7:20 p.m. (10 minutes)	Public Q & A on State of Vermont Position on Spent Fuel Removal	Public
7:30 p.m. (15 minutes)	Panel Discussion on Spent Fuel Management Issue (How the Panel would like to tackle the issue moving forward)	Panel
7:45 p.m. (15 minutes)	Discussion of Panel Organizational Issues	Panel
8:00 p.m. (15 minutes)	Public Comment	Public
8:15 p.m.	Wrap Up/Adjourn	Panel