## Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL December 12, 2022; 6:00 PM to 9:00 PM

## **Zoom Webcast Link:**

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854** 

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Emily Davis, Panel
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of September 19 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	NorthStar Update on VY Site	Corey Daniels
(20 minutes)	Decommissioning Activities	
6:35 PM	State Agencies' Updates on VY Decommissioning	ANR, PSD,
(20 minutes)	<ul> <li>Natural Resources [DEC],</li> </ul>	& Additional
	<ul> <li>Public Service Department (PSD),</li> </ul>	Agencies Staff
	<ul> <li>Additional State Agencies (if needed)</li> </ul>	(as needed)
6:55 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(15 minutes)		
7:10 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(15 minutes)		
7:25 PM	Early General Public Comments (for people unable to	Public
(10 minutes)	stay to end of meeting)	
7:35 PM	Potential Endorsement of IBEW Decommissioning	Panel
(15 minutes)	Rulemaking Comments	
7:50 PM	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update	Panel & Committee
(10 minutes)		Members
8:00 PM	Review of Panel's Annual Report	Panel & State Nuclear
(15 minutes)		Engineer
8:15 PM	Election of 2023 Panel Officers	Panel Chair & Panel
(15 minutes)		
8:30 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(15 minutes)		
8:45 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		