Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL

MS Teams Webcast Link: <u>VT NDCAP 2021 Teams Meeting Link Rev 1</u>
Alternate Audio Dial-In: (802) 828-7228; Conference ID: 978 479 256#

June 14, 2021; 6:00 PM to 9:00 PM

Time	Topic	Speaker
6:00 PM	General Instructions for Webcast Participation	Tony Leshinskie,
(5 minutes)		State Nuclear
		Engineer
6:05 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of	Emily Davis,
(5 minutes)	Meeting Agenda; Amendments to Agenda	Panel Chair
6:10 PM	Review & Approval of April 12, 2021	Panel
(5 minutes)	Meeting Minutes	
6:15 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(15 minutes)	Activities	
6:30 PM	State Agencies' Updates on VY Decommissioning &	PSD, ANR,
(30 minutes)	Assessments of NorthStar 2020 Annual Project Report	& Additional
	Public Service,	Agencies Staff
	 Natural Resources [DEC], 	(as needed)
	 Additional State Agencies (if needed) 	
7:00 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(20 minutes)		
7:20 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(20 minutes)		
7:40 PM	Early General Public Comments	Public
(10 minutes)	(for people unable to stay to end of meeting)	
7:50 PM	Texas Low Level Radioactive Waste Disposal	Compact
(15 minutes)	Compact Commission Report on VT Yankee	Commissioner
	Radwaste Activities	Peter Bradford
8:05 PM	Panel Q & A on Compact Commission Report	Panel
(15 minutes)		
8:20 PM	Status of Federal Nuclear Waste Policy	Panel & Committee
(10 minutes)	Committee Activities	Members
8:30 PM	Status Report on VT NDCAP Legislation	NDCAP Legislature
(5 minutes)		Representatives
8:35 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(20 minutes)		
8:55 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		