Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL May 9, 2022; 6:00 PM to 8:35 PM

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Emily Davis, Panel
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of December 6, 2021, January 10,	Panel
(10 minutes)	2022 and February 28, 2022 Meeting Minutes	
6:20 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(20 minutes)	Activities	
6:40 PM	State Agencies' Updates on VY Decommissioning &	PSD, ANR,
(30 minutes)	Assessments of NorthStar 2021 Annual Project Report	& Additional
	Public Service,	Agencies Staff
	 Natural Resources [DEC], 	(as needed)
	 Additional State Agencies (if needed) 	
7:10 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(20 minutes)		
7:30 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(20 minutes)		
7:50 PM	Early General Public Comments	Public
(10 minutes)	(for people unable to stay to end of meeting)	
8:00 PM	Status of Federal Nuclear Waste Policy Committee	Panel & Committee
(15 minutes)	Activities	Members
8:15 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(15 minutes)		
8:30 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		