Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – DRAFT #1 May 8, 2023; 6:00 PM to 8:35 PM

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Stephen Skibniowsky,
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Panel Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of December 12 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	NorthStar Update on VY Site	Corey Daniels
(20 minutes)	Decommissioning Activities	
6:35 PM	State Agencies' Updates on VY Decommissioning	ANR, PSD,
(25 minutes)	 Natural Resources [DEC], 	& Additional
	 Public Service Department (PSD), 	Agencies Staff
	 Additional State Agencies as needed 	(as needed)
7:00 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(20 minutes)		
7:20 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(15 minutes)		
7:35 PM	Early General Public Comments (for people unable to	Public
(10 minutes)	stay to end of meeting)	
7:45 PM	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update	Panel & Committee
(15 minutes)		Members
8:00 PM	Report on Spent Fuel Policies Principles	State Nuclear
(15 minutes)	Working Group	Engineer & Panel
8:15 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(15 minutes)		
8:30 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		