Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – DRAFT #2 May 8, 2023; 6:00 PM to 8:45 PM

Zoom Webcast Link: https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09 Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592 Meeting ID: 849 8928 8210 Audio Passcode: 848854

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM (5 minutes)	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting Agenda; Amendments to Agenda	Stephen Skibniowsky, Panel Chair
6:05 PM (5 minutes)	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
6:10 PM (5 minutes)	Review & Approval of December 12 Meeting Minutes	Panel
6:15 PM (20 minutes)	NorthStar Update on VY Site Decommissioning Activities	Corey Daniels
6:35 PM (25 minutes)	 State Agencies' Updates on VY Decommissioning Natural Resources [DEC], Public Service Department (PSD), Additional State Agencies as needed 	ANR, PSD, & Additional Agencies Staff (as needed)
7:00 PM (20 minutes)	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
7:20 PM (15 minutes)	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
7:35 PM (10 minutes)	Early General Public Comments (for people unable to stay to end of meeting)	Public
7:45 PM (20 minutes)	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update	Panel & Committee Members
8:05 PM	Report on Spent Fuel Policies Principles	State Nuclear
(20 minutes)	Working Group	Engineer & Panel
8:25 PM (15 minutes)	General Public Comments to the Panel	Public
8:40 PM (5 minutes)	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel