Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda September 18, 2023; 6:00 PM to 9:00 PM

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Panel Chair
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of May 8 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	Panel Chair Status Discussion	Panel & Additional
(20 minutes)		Staff (as needed)
6:35 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(15 minutes)	Activities	
6:50 PM	State Agency VY Decommissioning Status Reports	ANR, PSD,
(25 minutes)	Natural Resources [DEC],	& Additional
	Public Service,	Agencies Staff
	Health & Additional State Agencies (if needed)	(as needed)
7:15 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(20 minutes)		
7:35 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(15 minutes)		
7:50 PM	Early General Public Comments	Public
(10 minutes)	(for people unable to stay to end of meeting)	
8:00 PM	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update	Panel & Committee
(10 minutes)		Members
8:10 PM	Potential Panel Budget Expenditures	Panel & State Nuclear
(20 minutes)		Engineer
8:30 PM	Potential Future Meeting Topics	Panel & State Nuclear
(10 minutes)		Engineer
8:40 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(15 minutes)		
8:55 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		