Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda December 11, 2023; 6:00 PM to 9:00 PM

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Topic	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Lissa Weinmann,
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Acting Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of September 18 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	VT Department of Health Radiological Monitoring	Dr. Bill Irwin, VT
(15 minutes)	Program at VT Yankee Site	Health Dept.
6:30 PM	Nuclear Regulatory Commission Overview of	Anthony Dimitriadis
(15 minutes)	Radiological Monitoring at VT Yankee	& Steve Hammann,
		NRC Region 1 Office
6:45 PM	Panel & Public Questions on NRC and	Panel & Public
(20 minutes)	VT Health Presentations	
7:05 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(10 minutes)		
7:15 PM	State Agency VY Decommissioning Status Reports	DEC & PSD Staff
(15 minutes)	Natural Resources [DEC]	
	Public Service [PSD]	
7:30 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(10 minutes)		
7:40 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(10 minutes)		
7:50 PM	Early General Public Comments;	Public
(10 minutes)	(for people unable to stay to end of meeting)	
8:00 PM	Discussion & Vote on 2024 Budget and Educational	Panel & Public
(15 minutes)	Expense Protocol	
8:15 PM	Review of Panel 2023 Annual Report	Panel & State Nuclear
(15 minutes)		Engineer

Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda

December 11, 2023; 6:00 PM to 9:00 PM

(continued)

Time	Topic	Speaker
8:30 PM	Election of Panel Officers for 2024	Panel
(10 minutes)		
8:40 PM	Meeting Schedule for 2024	Panel & State Nuclear
(5 minutes)		Engineer
8:45 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(10 minutes)		
8:55 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		