Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – DRAFT #2

September 23, 2024; 6:00 PM to 8:45 PM

This meeting will be conducted via webcast, with an in-person option at:

Governor Hunt House Large Meeting Room (1st Floor, rear of the building) 322 Governor Hunt Road Vernon, VT 05354

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Торіс	Speaker
6:00 PM	Welcome, Opening Remarks & Overview of Meeting	Chris Campany,
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Panel Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM	Review & Approval of May 13 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(20 minutes)	Activities	
6:35 PM	State Agencies' Updates Regarding VY	ANR, PSD,
(25 minutes)	Decommissioning Activities	& Additional
	• Natural Resources [DEC],	Agencies Staff
	Public Service,	(as needed)
	 Additional State Agencies (if needed) 	
7:00 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(20 minutes)		
7:20 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(20 minutes)		
7:40 PM	Early General Public Comments; (for people unable to	Public
(10 minutes)	stay to end of meeting)	
7:50 PM	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update	Committee Chair &
(10 minutes)		Members
8:00 PM	Report on 2024 RadWaste Summit	Lissa Weinmann,
(10 minutes)		Panel Vice-Chair

Time	Торіс	Speaker
8:10 PM	Advanced Availability of NDCAP	Panel Members &
(15 minutes)	Presentations Discussion	Agencies Staff (As Needed)
8:25 PM (15 minutes)	General Public Comments to the Panel	Public
8:40 PM (5 minutes)	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel