Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda

December 9, 2024; 6:00 PM to 8:35 PM

This meeting will be conducted via webcast, with an in-person option at:

Windham Regional Commission
Commission Conference Room
139 Main Street, Suite 505
(Street level of the building)
Brattleboro, VT 05301

Zoom Webcast Link:

https://us02web.zoom.us/j/84989288210?pwd=S3NEYnNEcWI3VEhGUWZ0bHdodWttQT09

Meeting ID: 849 8928 8210 Webcast Passcode: uRMzy5

Dial-In Connection: (646) 558-8656 -or- (301) 715-8592

Meeting ID: **849 8928 8210** Audio Passcode: **848854**

Time	Topic	Speaker
6:00 PM We	elcome, Opening Remarks, & Overview of Meeting	Chris Campany,
(5 minutes)	Agenda; Amendments to Agenda	Panel Chair
6:05 PM	Panel Roll Call / Confirmation of Quorum	Panel
(5 minutes)		
6:10 PM Rev	riew & Approval of September 23 Meeting Minutes	Panel
(5 minutes)		
6:15 PM	NorthStar Update on VY Site Decommissioning	Corey Daniels
(15 minutes)	Activities	
6:30 PM	State Agencies' Updates Regarding VY	ANR, PSD,
(20 minutes)	Decommissioning Activities	& Additional
	Natural Resources [DEC],	Agencies Staff
	Public Service,	(as needed)
	 Additional State Agencies (if needed) 	
6:50 PM	Panel Q & A on NorthStar and State Reports	Panel
(15 minutes)		
7:05 PM	Public Q & A on NorthStar and State Reports	Public
(15 minutes)		
7:20 PM	Early General Public Comments; (for people	Public
(10 minutes)	unable to stay to end of meeting)	
7:30 PM F	Federal Nuclear Waste Policy Committee Update &	Committee Members
(15 minutes)	Report on 2024 RadWaste Summit	& Panel
7:45 PM	Review of Panel 2024 Annual Report	Panel & State Nuclear
(15 minutes)		Engineer

Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda

December 9, 2024; 6:00 PM to 8:35 PM

(continued)

Time	Topic	Speaker
8:00 PM	Election of Panel Officers for 2025	Panel
(10 minutes)		
8:10 PM	Meeting Schedule for 2025	Panel & State Nuclear
(10 minutes)		Engineer
8:20 PM	General Public Comments to the Panel	Public
(10 minutes)		
8:30 PM	Meeting Wrap-Up & Adjourn	Panel
(5 minutes)		