Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL Brattleboro Area Middle School Multipurpose Room, 109 Sunny Acres, Brattleboro, VT Thursday, October 26, 2017; 6:00 p.m. – 8:45 p.m.

Time	Торіс	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Overview of the Agenda Approve Meeting Minutes	Kate O'Connor
6:05 p.m. (10 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities at VY	Joe Lynch Entergy
6:15 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Update on Decommissioning Activities at VY	State of Vermont Officials
6:25 p.m. (10 minutes)	Panel Q & A on State and Entergy Updates	Panel
6:35 p.m. (20 minutes)	Technical Assistance for Brownfields Review of Non-Radiological Site Restoration Proposal	New Jersey Institute of Technology GEI Consultants
6:55 p.m. (20 minutes)	Panel Q & A Technical Assistance for Brownfields Review	Panel
7:15 p.m. (10 minutes)	Public Q & A Technical Assistance for Brownfields Review	Public
7:25 p.m. (10 minutes)	Break	

· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·		1
7:35 p.m. (15 minutes)	Overview of filings by intervenors in Public Utility Commission Docket 8880 (Certificate of Public Good Entergy/NorthStar License Transfer)	Rich Holschuh Elnu Abenaki Tribe Clay Turnbull New England Coalition Bob Spencer Vernon Planning & Economic Development Commission Chris Campany Windham Regional Commission
7:50 p.m. (20 minutes)	Panel Q & A for intervenors in Docket 8880	Panel
8:10 p.m. (10 minutes)	Public Q & A for intervenors in Docket 8880	Public
8:20 p.m. (10 minutes)	Meeting Schedule for 2017 and 2018	Panel
8:30 p.m. (10 minutes)	Public Comment	Public
8:40 p.m.	Updates/Wrap Up	Panel
8:45 p.m.	Adjourn	Panel