Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL

Brattleboro Area Middle School – Multipurpose Room – 109 Sunny Acres, Brattleboro, VT Thursday, November 17, 2016; 6:00 p.m. – 9:00 p.m.

Time	Topic	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Approve Meeting Minutes Overview of the Agenda	Kate O'Connor
6:10 p.m. (15 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities at VY	Joe Lynch Entergy
6:25 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Update on Decommissioning Activities	Tony Leshinskie State of Vermont
6:35 p.m. (10 minutes)	Q & A on Decommissioning Updates	Panel
6:45 p.m. (5 minutes)	Q & A on Decommissioning Updates	Public
6:50 p.m. (60 minutes)	Site Restoration Standards Presentation (30 mins) and Panel Discussion (30 mins)	George Desch, ANR Joe Lynch, Entergy
7:50 p.m. (10 minutes)	Public Q & A on Site Restoration Standards	Public
8:00 p.m. (5 minutes)	Break	
8:05 p.m. (15 minutes)	Update on State Filings and Other Issues	Chris Recchia Dept. of Public Service
8:20 p.m. (20 minutes)	Moving Forward Annual Report 2017 Calendar Review of Charter and Legislation Issues Committee Update	Panel
8:40 p.m. (15 minutes)	Public Comment	Public
8:55 p.m.	Wrap Up and Adjourn	Panel