## Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL

Brattleboro Area Middle School – Multipurpose Room – 109 Sunny Acres, Brattleboro, VT Thursday, December 1, 2016; 6:00 p.m. – 9:15 p.m.

Time	Topic	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Overview of the Agenda	Kate O'Connor
6:05 p.m. (45 minutes)	Presentation on Entergy's Sale of Vermont Yankee to NorthStar	T. Michael Twomey VP, External Affairs Entergy Scott E. State Chief Executive Officer NorthStar
6:50 p.m. (45 minutes)	Panel Q & A on Presentation	Panel
7:35 p.m. (10 minutes)	Break	
7:45 p.m. (5 minutes)	Approval of Meeting Minutes	Panel
7:50 p.m. (15 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities	Joe Lynch Sr. Government Affairs Manager Entergy
8:05 p.m. (25 minutes)	Presentation on Site Restoration Standards	VT Agency of Natural Resources George Desch Deputy Commissioner Jen Duggan General Counsel
8:30 p.m. (20 minutes)	Update on State Filings and Issues Moving Forward	Chris Recchia Commissioner VT Dept. of Public Service

8:50 p.m. (10 minutes)	The Upcoming Year  2017 Meeting Schedule – Issues Committee Update  Annual Report - Review of Charter and Enabling Legislation	Panel	
9:00 p.m. (15 minutes)	Public Comment	Public	
9:15 p.m.	Wrap Up and Adjourn	Panel	